Mama treatment

Dit is een samengesteld pakket voor zwangere vrouwen. 

Er veranderd veel in je lichaam tijdens deze periode. Daarom heb ik deze behandeling samengesteld zodat je even kunt ontspannen. Het pakket bestaat uit een gezichtsbehandeling van 45 minuten, een pedicure met lakken en je krijgt er een heerlijke huidverbeterende olie bij die je kunt gebruiken om tijdens je zwangerschap je buik mee in te smeren om de huid soepel te houden en ook kan je de baby hiermee insmeren bij droge plekjes.

Bij de gezichtsbehandeling wordt er gelet op de veranderingen in de huid door hormonen en er wordt rekening gehouden met de fases waar je tijdens je zwangerschap mee te maken krijgt. Daarnaast geeft de behandeling ontspanning wat heel belangrijk is in deze periode.


Elke huid reageert anders tijdens een zwangerschap. Tijdens mijn eigen zwangerschap kreeg ik een hele droge huid. Ik had dus echt andere producten nodig dan wat ik voorheen gebruikte. Ook de huid van mijn lichaam werd erg droog, daarvoor smeerde ik me dagelijks in met een voedende olie. Daarnaast groeit je buik en kun je te maken krijgen met pigment vlekken. Laat je adviseren wat het beste is voor je huid.


TIP van Anke; Je kunt deze behandeling ook uitbreiden tot een gezichtsbehandeling van 60 minuten en je kunt de behandeling bij het boeken ook opsplitsen. 

Boek in dat geval een losse pedicure en gezichtsbehandeling en geef even bij opmerkingen aan dat je de mama treatment boekt. Wil je toch aan het einde van je zwangerschap komen? Stuur me wel al een berichtje in het vroegere stadium van je zwangerschap. Dan krijg je alvast de olie om zo je groeiende buik te verzorgen tijdens je zwangerschap. 


naar prijzen
E-mailen
Bellen
Instagram