Facial

Een facial, ofwel een gezichtsbehandeling, is een manuele behandeling waarbij je huid verzorgt wordt en daardoor verbetert. 

Kom je bij mij voor een gezichtsbehandeling, dan hoef je niet te kiezen uit talloze verschillende behandelingen. Het enige waar je uit kiest is de tijdsduur van de behandeling. Eenmaal in mijn praktijk kijk ik naar je huid en geef ik advies over wat de huid nodig heeft. Aan de hand daarvan pas ik de producten aan. Een huid kan immers telkens iets anders nodig hebben afhankelijk van het weer of andere invloeden van buitenaf. 


Facial 30 minuten

Dit is een basis behandeling als je niet veel tijd hebt maar toch even een oppepper nodig hebt voor je huid. Er wordt gereinigd, je krijgt een peeling, onzuiverheden worden verwijderd en je krijgt een dagverzorging. Epileren/harsen/verven zit hier niet bij inbegrepen maar kun je wel los erbij boeken. 


Facial 45 minuten

Deze behandeling is een goede keuze tussen beide gezichtsbehandelingen. Het is een all-in behandeling met een reiniging, peeling en onzuiverheden verwijderen. Epileren/harsen en verven zit inbegrepen. Werkstoffen masseer ik in en ik sluit af met een dagverzorging.


Facial 60 minuten

Wil je wat meer ontspanning? Dan zou ik voor deze behandeling kiezen. Dit is een uitgebreide behandeling met een reiniging, peeling en verwijderen van onzuiverheden. Epileren/harsen/verven zit inbegrepen. Je wordt  uitgebreid gemasseerd en er wordt afgesloten met een serum en dagverzorging.

 

naar prijzen


E-mailen
Bellen
Instagram