Over AVÉ

AVÉ skincare is een praktijk gelegen in Eijsden en is gespecialiseerd in huid -en voetverzorging.
AVÉ is afgeleid van mijn initialen Anke Vonk.

Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen onderneming en na jaren ervaring te hebben opgedaan werd het dit jaar tijd voor verandering. Met de komst van een nieuwe praktijkruimte werd het ook tijd voor een naamsverandering en een ander concept, meer persoonlijkheid, daar staat AVÉ voor.


Alle aandacht voor jou met een persoonlijke touch van mij. Dat hoop ik jou te geven als je hier komt voor een behandeling.
Ik vind het belangrijk dat jij je als klant op je gemak voelt. Je komt voor huidverbetering maar daarnaast ervaar je een heerlijke ontspannende behandeling zonder dat je ergens over na hoeft te denken.


Even voorstellen

Mijn naam is Anke Vonk. Ik woon samen met mijn man en zojuist geboren zoon in Eijsden.
Ik ben opgeleid schoonheidsspecialist en pedicure. Ruim 10 jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk gestart. 
Voor die tijd heb ik gewerkt in verschillende salons en heb ik als spa supervisor in de Malediven een aantal maanden een mooie ervaring opgedaan.

Goede huidverzorging met de juiste ingrediënten vind ik belangrijk en ik adviseer jou daar graag in. Daarnaast vind ik een persoonlijke sfeer belangrijk en dat jij je op je gemak voelt bij mij. 

Bij AVÉ staat huidverbetering met een persoonlijke touch voorop. Kom je voor een gezichtsbehandeling dan krijg je alle aandacht met tegelijk de beste skincare producten voor jouw huid. 
Behandeling op maat

Elke behandeling wordt aangepast aan jouw huidtype en elke keer dat je voor een behandeling komt wordt er goed gekeken naar je huid. Zo pas ik elke behandeling aan met de producten die jouw huid op dat moment nodig heeft. 


naar behandelingen
Producten met de beste ingrediënten 

Na jaren zoeken heb ik een product gevonden waar ik super blij en enthousiast over ben. De producten van Vavin gaan jouw huid gezond maken zonder je huid te irriteren. Ervaar zelf wat deze producten met jouw huid doen.


naar producten


E-mailen
Bellen
Instagram